02 Feb 2017

Introducing… ons eerste eigen product: Keeping.nl

Categorieën: Dutch, Urenregistratie, Keeping

Met trots presenteren wij Keeping, de betere manier om werktijd bij te houden en inzichtelijk te maken. Onze fonkelnieuwe applicatie is natuurlijk niet de eerste time-tracker, maar wel een complete oplossing ontwikkeleld voor Nederlandse ondernemers door Nederlandse ondernemers. De applicatie is flexibel in hoe jij je tijdsregistratieproces inricht. Daarnaast is de applicatie helemaal goed te gebruiken op een smartphone of tablet. Uitgebreide native apps voor iOS en Android zitten in de pijplijn. En onze visie voor Keeping reikt verder dan enkel tijdsregistratie, maar daarover later meer.

Dit artikel is een kopie van het artikel op keeping.nl/blog.

Het idee voor een echte Nederlandse time-tracker is ontstaan toen wij met gefronste wenkbrouwen terugkeken op de afgelopen 6 jaar. Dit zijn de jaren waarin wij ons bedrijf hebben opgebouwd. Label305 heeft heel veel gehad aan software als Google Apps, Basecamp, GitHub en MoneyBird. We werken er dagelijks mee en hebben de immense waarde van goed ontworpen software ervaren. Naast deze knappe staaltjes vakmanschap, gebruikten wij natuurlijk ook een tijdregistratie-oplossing.

We hebben van alles gezien en gebruikt; van Excel, tot internationale SaaS, tot desktopapplicatie, tot logge Nederlandse administratiepakketten. Veel goede oplossingen zijn gericht op “uurtje-factuurtje” maar gaan niet echt veel verder dan dat. Andere oplossingen zijn erg compleet maar een nachtmerrie om mee te werken.

De interface van Keeping

Vandaag introduceren wij de eerste bètaversie van Keeping, deze versie is al aardig compleet maar er staat nog veel meer op stapel. In de komende weken zal in een vijftal blogartikelen beschreven worden hoe de simpele urenregistratie van Keeping jou kan helpen met verschillende problemen:

  • Preciezere offertes opstellen;
  • Beter en effectiever factureren;
  • Verbeteren van gegevenskwaliteit (data quality);
  • Een goede WBSO administratie voeren en
  • Overwerk en vakantiedagen bijhouden vanuit urenregistratie.

Keeping is nu al een heel compleet pakket, en altijd gratis voor de ZZP’er! We zijn nog steeds druk bezig met de ontwikkeling. Nieuwe features, plugins, applicaties en een API worden in het aankomende jaar uitgerold. Begin nu al met het gebruiken van Keeping en ervaar het gemak van moeiteloze tijdsregistratie zelf. Tijdens de bèta is de hele applicatie gratis!🎉

Geschreven door: Thijs Scheepers